Skip to main content Skip to search

BemutatkozásCSERVENKA OLGA

Pénzügyminisztérium által regisztrált mérlegképes könyvelő, okleveles adótanácsadó egyéni vállalkozó. 1990 óta végzek számviteli (könyvelő irodai) tevékenységet Tatabányán. Ügyfeleim részére rendszeres továbbképzésekkel, naprakész ismeretekkel igyekszem magas szintű szolgáltatást nyújtani.

Amennyiben egy új vállalkozást indít, még előtte keressen fel egy könyvelőt, aki ellátja hasznos információkkal: például miket kell beszerezni az induláshoz.

A választáskor tekintse fontos szempontnak, hogy az illető Pénzügyminisztérium által regisztrált mérlegképes könyvelő legyen. Valamint NE az legyen az elsődleges cél, hogy minél olcsóbb legyen, hanem szaktudásban naprakész, precíz, lelkiismeretes és érthetően magyarázzon. Ugyanis egy jó könyvelő szakmai felkészültségével, ötleteivel sokat takaríthat meg számunkra! Ne feledjük, hogy a könyvelő feladata nem az, hogy „kétes” ügyeinket elsimítsa! Könyvelő váltáshoz legideálisabb a következő év január elseje, mert ma már mindenki számítógéppel dolgozik és Önnek nem kevés költség több hónapot újra könyveltetni.